Ny demokommun

Vad roligt att du är intresserade av tjänsten Tillarbetslivet.nu. Syftet med den här demo-sidan är att du ska kunna prova på att använda tjänsten i lugn och ro och utan att vara rädd att råka radera något. När du har fyllt i nedan formulär så skapas en testkommun som automatiskt fylls med påhittade uppgifter. Utöver detta så skapas olika roller/användarkonton så du kan testa att använda verktyget inloggad med olika roller. Dessa uppgifter skickas till dig i ett e-postmeddelande. Hela processen sköts automatiskt så du kan skapa hur många testkommuner du vill.

Var inte heller rädd för att göra fel när du testar verktyget för det är bara påhittade uppgifter. Skulle du råka radera något "viktigt" är det bara komma tillbaka till denna sida och fylla i din e-postadress igen så skapas en ny kommun. E-postadressen du anger används även på vissa ställen, exempelvis som e-postadress till kontaktpersoner på de arbetsplatser som skapas.

OBS: Tänk på att vissa saker såsom arbetsplatsers namn visas även för de som inte är inloggade så använd inte stötande ord eller personuppgifter när du testar. Som skydd mot att någon missbrukar tjänsten skickas en kopia av e-postmeddelandet även till info@style4.se. Vi tittar på det som står efter @ i e-postadressen och kan vi inte utläsa vilken organisationen du representerar (exempelvis om du anger en gmail-adress) så raderar vi testkommunen. Skapade testkommuner raderas efter 2 månader.

Lycka till med testandet och tveka inte att kontakta oss om du har några frågor. Besök gärna vår presentationssida som lite mer utförligare beskriver och visar verktyget.